Ulice 18.2.2021 - 3994. díl

Čeho všeho je schopná drbna, která se chce pomstít? Iva má u Mileny Pumrové velký vroubek kvůli místnosti v salonu, kterou jí vyfoukla před nosem. Pumrová ji od té chvíle moc nemusí, zato její manžel Vítek jí je hodně sympatický. Teď Pumrová vycítí příležitost k malé ženské pomstičce. Vítek totiž přijde do hospody s hezkou, pěstěnou blondýnkou. A zdá se, že spolu mají docela důvěrný vztah... Kdo je tajemná blondýnka? Jak s touto informací Milena Pumrová naloží? A co to udělá se vztahem Vítka a Ivy?

Snídaně u Klímových se neobejde bez dalšího sourozeneckého hašteření Anežky a Michala, díky kterému Vítek zjistí, kde a s kým Anežka včera odpoledne byla. Hned to Ivě vyčte, neboť má obavy, aby se Anežce nestalo něco podobného jako Báře. Ani jeden z nich si přitom nevšimne, jaké změny se s Anežkou dějí. Zato Pumrové nic neujde. Později nachytá samotného Vítka s atraktivní blondýnkou… Co překvapí na Anežce Ivu? Co se nečekaně semele v sesterském trojúhelníku? A v jakou senzaci u Klímových začne větřit Pumrová?

Špatné zprávy z porodnice

Mário se objeví v bistru hned ráno celý zničený. Přestože strávil před porodnicí celou noc, žádné dobré zprávy odtud nenese. Než aby se užíral celý den o samotě na ubytovně, raději normálně nastoupí na směnu. Nyklovi mu jsou velkou oporou, i když sami mají pořádně naloženo z vlastního soukromí… Proč se málem sesype Vendula? Jaké novinky z porodnice se nakonec Mário dozví? A kdo a jak ho nejvíc podpoří?

Adam proti Blance

Adam to už doma přestává zvládat kvůli mámě, která pije každý den. Hned ráno mají docela nepříjemnou výměnu názorů, při níž si Adam již nebere servítky a mámě dává jasně najevo, co si o ní myslí. Další ťafku dostane Blanka vzápětí, když se na chodbě domu potká s Evženem. A to není zdaleka poslední nepříjemnost… Jak Evžen Blanku setře? Co je podezřelé už i sestře v ordinaci? Jaké nervy zažívá Adam před přijímačkami na vysokou? A čím ho překvapí Petra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice