Ulice 2.4.2021 - 4025. díl

Kdy se vyplatí své děti chránit, a kdy naopak nechat na nich, aby samy rozhodly o svém osudu? Marie se snaží být Blance oporou, ale naočkovaná Luďkem vidí hlavního nepřítele v Evženovi. Jenže je to právě Evžen, komu Blanka zavolá SOS ve chvíli, kdy padne na úplné dno... Co se stane? Jaké chvíle hrůzy všichni zažijí do osudného volání o pomoc? A co nastane pak? Jak si Velký pátek určitě nikdo z nich nepředstavoval? K jakým velkým zvratům dojde u Blanky a jejích blízkých?

Evžen přilítne nad ránem k Blance, aby jí pomohl. Zburcuje kvůli tomu pomalu celý barák, což mu je v tuto chvíli jedno. Přestože se mu Marie zpočátku snaží zabránit ve vstupu do bytu, Evžen se nedá. Blanka je na rozdíl od mámy ráda, když se Evžen konečně objeví. Ten díky tomu bohužel zjistí, jak zlé to s ní je… Co Blanka prozradí Evženovi? Jak velkou oporu v Evženovi má? Co se ani trochu nelíbí Marii či Luďkovi? A jak na tom je Adam?

Následky pánské jízdy

Vilma Nyklová se hodně podiví, když zjistí, že Vendula přespala u Lumíra. To ale není jediné překvapení, o které se jí rodina postará. Vzápětí se Nyklová dozví o pánské jízdě Pavla a Mária, která se samozřejmě neobejde bez nepříjemných následků. Zatímco Mário je naprosto v pohodě a šťastný, že se Ája konečně vrací domů z nemocnice, u Pavla a Venduly to pořádně zabouří… Co Vendulu pekelně namíchne? Kdo a jak to od ní schytá? Co je podezřelé Vilmě Nyklové? A k čemu se náhle rozhodne Lumír?

Mikulka tlačí na Máru

Mikulka je už celý natěšený na velký kšeft, od kterého si hodně slibuje. Automaticky počítá i s Márou, respektive jeho penězi, ale ten se na to moc netváří. Mikulka proto trochu přitlačí na pilu, neboť už ví, co na Máru zabírá. Pro toho jsou ale momentálně mnohem důležitější jiné věci… Jak začne Mikulka tlačit na Máru? Čím Mára namíchne Karlu? Jak moc doma riskuje odhalení?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice