Ulice 16.4.2021 - 4035. díl

Umíme si jít za svým i přes rizika, jež to obnáší? Dokážeme zachytit varovné signály, které k nám ostatní vysílají, aby nás ochránili? Irena Landová chce o své štěstí a lásku bojovat, neboť je přesvědčená, že je to s Prokopem na dobré cestě. Teď se jí naskytne jedinečná příležitost, jak jejich vztah posunout dál. Okamžitě se jí chopí, aniž by domyslela důsledky svého činu... Jak chce Prokopa sbalit? Co na to Prokop? Co všechno tahle akce Ireny Landové odstartuje v jejím, Prokopově a Magdině životě? Co se dnes semele? Překvapivé zvraty v jejich vztazích se stanou na Irenin svátek.

Kalina přijde ráno do kabinetu s nádhernou kyticí pro Landovou k jejímu svátku. Ostatní se k němu s gratulací rádi přidají, neboť si nevšimli, že dnes slaví Ireny. Shodou náhod předává Landové kytici Prokop, který do ní narychlo vloží i jednu proteinovou tyčinku. Pro Irenu je to další signál, že na ni myslí, a rozhodne se jít na věc, aby vztah s ním posunula o pořádný kus dál… Co je pro Landovou hodně studenou sprchou? Jak dopadne Magdino rande s Tomášovým kolegou? A jak se zvrtne její vyřizování účtů s Prokopem?

Amálie a chata

Marie se zastaví za Amálií hned ráno, aby ji ujistila, že má o její chatu opravdu zájem. Amálie jí přislíbí, že jí zděděnou nemovitost prodá, ovšem vzápětí začne couvat. S pochybnostmi se svěří Karlovi, kterému zruší víkendovou prohlídku pro dalšího zájemce o koupi. Zatímco Marie probírá s Jolanou již kupní cenu a kde peníze sehnat, v Amálii dozrává celkem zásadní rozhodnutí… Co Amálii doporučí Karel? Jak se nakonec rozhodne? Co to udělá se vzájemnými vztahy? A co je podezřelé Kaštanovi?

Saša zase okouzlí Janu

Máma má pro Báru dopis, který jí přišel do Libverdy, a tak toho využije, aby pozvala ji i Frantu na oběd nebo večeři, jak se jim to bude hodit. Bára se snaží ze setkání vykličkovat, jak jen může, ale Franta ji znovu překvapí. Velké překvapení čeká také Janu. Postará se jí o ně Saša, jenž má opět co žehlit… Jak Franta zareaguje na pozvání Bářiných rodičů? Co udělá pro Janu Saša? Čím ji zase okouzlí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice