Ulice 21.5.2021 - 4060. díl

Kdy je třeba respektovat rozhodnutí našich blízkých a přátel, a kdy se jim naopak postavit a poslechnout vlastní svědomí či srdce? Miloš by se pro Bedřicha rozkrájel, ale jsou věci, na které je prostě krátký. Bedřich se najednou z jeho úhlu pohledu chová tak nelogicky, že tím ohrožuje vlastní život. Miloš proto povolá do zbroje i Frantu, ze kterého si chce udělat spojence a promluvit Bedřichovi rázně do duše. Má to ale malý háček... Jaký? Proč si začnou Franta i Miloš dělat o Bedřicha obrovské starosti? K čemu se Bedřich rozhodne a s jakými následky?

Zatímco Bedřich už se vidí ve Vietnamu, František a Miloš si o něj dělají velké starosti. Doufají, že své rozhodnutí odcestovat změní. Proč si začnou Franta i Miloš dělat o Bedřicha obrovské starosti?

Hložánek pomáhá Pumrové

Milena Pumrová má již nějaký čas spadeno na Lumíra. V jejím odhodlání ji podporuje Tonda Hložánek, podle kterého je Pumrová pro Lumíra ideální partie. Do jejich vztahu se angažuje více, než by si Lumír přál, pro Pumrovou je ale Hložánek hnací motor kupředu. Jakou radu dá Hložánek Pumrové? Pod jako záminkou Pumrová navštíví Lumíra?

Evžen na večeři u Blanky

Blanka po návratu z detoxu bojuje se svou závislostí, jak jen může. Rodina se snaží být jí oporou, ale jejím největším hnacím motorem v léčbě je Evžen, kterému by se ráda svěřila se svými pocity. Proto se odhodlá pozvat Evžena na večeři. Čím ji Evžen překvapí? Jakou naději v ní vzbudí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice