Ulice 2.6.2021 - 4068. díl

Co všechno může ovlivnit naše mínění o druhých? Nakolik dáme na manipulativní našeptávače, aniž bychom tušili, jaká je pravda? Co je spouštěčem našich averzí? Radek Mastný opět šikovně škodí Lumírovi a Nyklovým. Nástrojem jeho pomsty se stala Kateřina, nová majitelka penzionu a hospody v Ulici, aniž by o tom ona sama věděla. Když se jí to Lumír pokusí naznačit a domluvit se s ní, Kateřina ho setře takovým způsobem, že jí Lumír nemůže přijít na jméno... Proč to mezi nimi křísne? Na co je Kateřina hodně citlivá? A jaké role sehrají v tomhle sporu Mastný a Pumrová?

Kateřina má velké plány s hospodou. Rekonstrukce probíhá podle jejích představ a nyní zavedla i nové menu, se kterým jí ochotně poradil Radek Mastný. Ten opět škodí Lumírovi a Nyklovým. Když se jí to Lumír pokusí naznačit, Kateřina ho setře. A to takovým způsobem, že jí Lumír nemůže přijít na jméno. Co se Kateřině nelíbí?

Lumír chce pro svou dceru Vendulu jen to nejlepší. Zejména v době, kdy je podruhé těhotná. Vendula i Pavlík jsou si vědomi, že s příchodem miminka budou potřebovat větší bydlení. A toho se chopí právě Lumír. Jak to dopadne?

Pešek rozluští dopis

Co se stane, když milostný dopis přijde do nesprávných rukou? Amálie rozluštila dopis, který jí napsal její exmanžel Jaromír před smrtí jejich tajným písmem. Díky dopisu si uvědomila, že to, co se mezi nimi kdysi stalo, jen vytěsnila, ale vyřešené to v sobě nemá. Pro Jaromíra byla Amálie osudovou ženou. Jenže dopis si rozluštil i Vlasta, který pro jejího exmanžela nemá pochopení. Co ho rozčílí? A co nedokáže pochopit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice