Ulice 3.6.2021 - 4069. díl

Jak tenká je hranice mezi mstou a oprávněnou kritikou z pozice nadřízeného? Co je pouhé vyřizování si účtů, a co opodstatněné zásahy do kompetencí toho druhého? V Ireně Landové to vře už delší dobu, od chvíle, kdy náhodou odhalila Magdino a Prokopovo tajemství. Nyní hlavně Magda pocítí, čeho všeho je schopná zhrzená žena, jak tvrdá a zákeřná umí Landová být... Proč se to mezi Magdou a Landovou najednou tak vyhrotí? Jaké ultimátum dá Landová Magdě? Jak do své pomsty zatáhne i studenty? A čím Magdu poté šokuje?

V Ireně to vře od té doby, co se dozvěděla, že Prokop s Magdou spolu spali. Svůj vztek si vybíjí zejména na Magdě, která pocítí, čeho všeho je schopná. Irena totiž využije své pozice nadřízeného a Magdě nastanou ve škole krušné časy. To však není jediný krok, ke kterému se Irena odhodlá. Co přijde Magdě přes čáru?

Pumrová se kvůli Lumírovi úplně sesype

Pumrová se s velkou vervou snažila, aby ulovila Lumíra. V jejím odhodlání ji vždy velmi podporoval Lumírův kamarád Tonda Hložánek. O to více Milenu ranilo, když s ní Lumír mluvil na rovinu a od plic jí řekl, jak to mezi sebou mají. Proč Milena propukne v pláč? S čím se svěří Kateřině?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice