Ulice 8.9.2021 - 4103. díl

Jak získat nazpět ztracenou lásku? Jak bojovat se svou zamilovaností, když víme, že objekt našeho zájmu je zadaný, a když nechceme nikomu ublížit? Jana si až příliš pozdě uvědomila, jak moc Bruna miluje a že o něj pořád hodně stojí jako o svého kluka. Ty dva to opět táhne k sobě, jenže Bruno chodí už několik měsíců s Dorkou, jíž nechce ani jeden z nich ublížit. Navíc je právě Dorka nyní Janinou spolubydlící. Ani to ale Janu nezastaví. Její touha po Brunovi je tak silná, že se odhodlá dát mu své city najevo stůj co stůj... Co Jana udělá? Jak na to zareaguje Bruno? A jak ostatní? Co všechno Janin čin rozpoutá?

Diana se již několik týdnů snaží najít slušnou práci. Poté, co se odstěhovala z Chomutova, si prošla hned několika pády. Nyní se na ni konečně usmálo štěstí. Díky Šárce dostane příležitost, jak o sobě dát vědět a ucházet se o práci, v níž se může ukázat. Jak Jana zareaguje na tuto informaci? A jak dopadne setkání Diany s Hložánkem?

Setkání Blanky a Kateřiny

Ačkoliv Blanka a Evžen již nějaký čas netvoří pár, rozhodně to mezi sebou nemají vyřešené. Evžen začal nový vztah s Kateřinou a zdá se, že je spokojený. Blanka se snaží skrze Luďka na Evžena zapomenout, ale trnem v oku jí je právě Kateřina, nová majitelka penzionu a uliční hospody. Nyní se setkají tváří v tvář. Kdo Blanku překvapí svou návštěvou? A jak Blanka zareaguje na Kateřinu?

Milošovo řešení Bedřichových problémů

Bedřichovi se na jaře převrátil život vzhůru nohama kvůli rakovině prostaty. Nyní pravidelně dochází na radioterapii, která na jeho organismus doléhá čím dál víc. Velkou oporou mu je Miloš, který s ním probírá vše. Bedřich se totiž obává ztráty potence. Jaké má Miloš řešení na jeho problémy? A jak Bedřich zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice