Ulice 10.9.2021 - 4105. díl

Co s námi dělá láska a zklamání? Jak dokážeme občas ublížit kvůli zraněným citům? Blanka a Evžen to mezi sebou rozhodně nemají vyřešené, byť hlavně Evžen si myslí pravý opak. Jakmile se ti dva ocitnou tváří v tvář, je na nich znát, že si nejsou úplně lhostejní. To velmi dobře registrují Kateřina i Luděk, jenž se chce znovu vrátit Blance do života se vším všudy a opět naprosto opanovat její prostor... Jak dá Luděk najevo Evženovi, že u Blanky je nyní pánem právě on? Co na to Evžen? A co Blanka? Před jaké dilema ji Luděk postaví?

Evžen a Kateřina již nějaký čas tvoří spokojený pár. Zatímco on udělal za vztahem s Blankou tlustou čáru, je to právě Blanka, které to v sobě vyřešené nemá. Cítí se hodně osaměle. A tak se rozhodne znova do svého života pustit exmanžela Luďka. Ráda by měla někoho, s kým by sdílela hezké chvíle i každodenní starosti. Jak dá Luděk najevo Evženovi, že u Blanky je nyní pánem právě on?

Mirek si udobřuje Magdu

Poslední setkání s Mirkem dopadlo jinak, než si Magda představovala. Zatímco on chtěl přirozené navázat tam, kde skončili při posledním setkání, ona by volila pomalejší postup. Jenže nyní Mirek vše odčiní a zase si získá její sympatie. A to dokonce natolik, že Magda vyjde ze své komfortní zóny. Co udělá? A proč dojde k ostré výměně názorů mezi Magdou a Prokopem?

Věrka a odpočinek

Luboš i Věrka mají v poslední době hodně starostí se svým zdravím. Oba dva svůj stav podceňují a Věrku nakonec skončí v nemocnici. Nyní je zpátky doma, ale musí se šetřit, což je pro ni pomalu až nadlidský úkol. Co jí Luboš vyčte? Dokáže Věrka odpočívat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice