Ulice 6.1.2022 - 4179. díl

Jak zabodovat na prvním rande, když jste hodně nesmělí a nemáte téměř žádné zkušenosti, a jak na druhé schůzce v případě, že se dozvíte o pravidlu druhého rande, o němž jste dosud neměli ani páru a navíc jste tuto vysněnou metu zatím nikdy dříve nedobyli...? Danovi začíná nový rok hodně naděje, minimálně co se jeho osobního života týče. Se Sárou vyráží na první rande, což vlastně ani sám nečeká. Pravdou je, že pokud by ho Sára šikovně nenavedla, nesmělý Dan by se asi hned tak nerozhoupal. Ovšem to, co se stane nyní, je jen slabým odvarem toho, co Dana čeká později v případě, že se i u něj potvrdí pravidlo druhého rande... Z čeho je Dan na prášky a jaké cenné rady do života mu dají Miloš s Bedřichem? A co je vlastně pravidlo druhého rande...?

Dan jde konečně na rande se Sárou. Vezme ji do Coolny a při uvolněném rozhovoru si toho dost prozradí. Čeká je na konci polibek?

Bude lyžák plný lásky a romantiky? Z takového scénáře má hrůzu Magda, která tam oslaví narozeniny. Co pro ni doma chystají Otík s Mirkem?

Gábině vrtá hlavou Mastného zdravotní kondice. Snaží se rozjet dílnu a do toho jí samotné není fyzicky úplně nejlépe. Milena ji zatáhne do přemlouvání Masného ohledně prodeje domu a Gábina tak začne pochybovat i o matčiných záměrech...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice