Ulice 15.2.2022 - 4207. díl

Kdy říct pravdu svým blízkým a kdy si některé věci nechat jen pro sebe? Proč s těmi nejbližšími nejednáme naprosto otevřeně a riskujeme tak, že je ztratíme? Na Gábinu je toho v poslední době nějak moc. V práci se pomalu nezastaví, protože termíny přehlídky se neúprosně blíží a nároky Sabine, s níž Gábina na nové jarní kolekci spolupracuje, jsou stále větší. K tomu Gábina řeší nejen vlastní vztah s Jirkou Hermanem, ale také vztah rodičů, kteří ji nepřestávají překvapovat svými rozhodnutími a činy. A právě mámino chování i náhodné setkání s Jirkou způsobí, že Gábina vystoupí z ulity mlčenlivosti a Jirkovi na rovinu přizná, v jaké se ocitla situaci... Co to udělá s jejich vztahem a co nastane, když Gábinu přistihne s Jirkou Hermanem její otec, který má s tímto kriminalistou nevyřízené účty...?

V salónu se chystá focení, kterého se zúčastní také Karla. Jak si povede v roli modelky?

Po lyžáku, kam vyrazila Anežka se svou třídou, si všichni mysleli, že měla sex s Čendou. Mezi nimi k ničemu nedošlo a jak se sama svěří Svatce, dali si jen pusu. Z čeho je Anežka nervózní? A co Svatku překvapí?

Alice chce posunout vztah s Bedřichem dál a mít s ním dítě. Bedřichova reakce ji však zaskočí. On si už neumí představit, že by měl další dítě a starost navíc. Podaří se jim situaci vyřešit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice