Ulice 4546. díl -

Názor na partnerský vztah se obvykle liší podle nabytých zkušeností, životních priorit i odstupu či nadhledu. To se nyní ukáže také u Moniky a Máry. Zatímco Monika vnímá Márův vztah s Karlou jako naprosto bezproblémový a vlastně se i diví, proč se ti dva rozcházejí, Mára to tak jasně nevidí. Karlina nevěra je pro něj stále citlivé téma, jež dosud nezpracoval... Jak se to u něj překvapivě projeví? Co mu na to řekne Monika? Čím ho docela rozhodí? A co bude další ťafkou pro Karlu? Exkluzivní ukázka z nových dílů Ulice. Karla pořád ve skrytu duše doufala, že by se mohli dát s Márou dohromady. Když ho spatří s Monikou, jak vyrážejí s Kustíkem pryč, pořádně ji to zasáhne.

Devatenáctá sezona Ulice je ve znamení nových hereckých posil. Minulý týden například do seriálu vstoupila Lucie Vondráčková. Diváci se mohou těšit i na Adélu Gondíkovou, která ztvární Hanu Šmýdovou, Evženovu bývalou manželku. Jaká je? A jak na ni zareaguje Evžen?

Přestože Prokop byl zpočátku proti tomu, aby Magda přijala Soňu Čechovou jako novou zástupkyni ředitelky, velmi rychle vůči její osobě otočil. Dokonce to nyní vypadá, že se z nich dvou stanou přátelé a parťáci.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice