Ulice 8.12.2023 - 4600. díl

Tajení vztahu je vždy ošemetné. Když se navíc jedná o vztah mladšího kluka a starší holky, je to ošidné dvojnásob. Žofka sice začala s Michalem chodit, ale jen pod podmínkou, že se o nich nikdo nedozví. Zamilovaný Michal s tím souhlasil, jenže udržet něco takového v tajnosti je čím dál těžší, hlavně mezi nejbližšími, od nichž potřebujete čas od času krytí nebo trochu konspirace kvůli prázdnému bytu. A tak Michal své tajemství zákonitě neudržel. Teď to bohužel vyjde najevo kvůli trapasu, který se mu stane v Žofčině přítomnosti... Jak to Žofka vezme? A co bude pro Michala obrovským rozčarováním? Žofka sice začala s Michalem chodit, ale jen pod podmínkou, že se o nich nikdo nedozví. Zamilovaný Michal s tím souhlasil, jenže udržet něco takového v tajnosti je čím dál těžší, hlavně mezi nejbližšími, od nichž potřebujete čas od času krytí nebo trochu konspirace kvůli prázdnému bytu. A tak Michal své tajemství zákonitě neudržel. Teď to bohužel vyjde najevo kvůli trapasu, který se mu stane v Žofčině přítomnosti. Jak to Žofka vezme? A co bude pro Michala obrovským rozčarováním? Vítek s Ivou si v kavárně dají sraz s Ditou, která jim v průběhu rozhovoru prozradí informaci, kterou myslela, že už oba ví. Co to bude? A proč by z toho Michal neměl radost? Iva s Vítkem řeší, co jejich děti dělají. A proto když přijdou na to, že Michal chodí s Žofkou, začnou mít strach. Iva se rozhodne přijít do bytu a na tajňačku poslouchat, co se u jejího syna v pokoji děje. Jak ji u toho Michal nachytá?

Gábině se ozvali z finančáku, což nikdy nevěstí nic dobrého, zvláště když máte za mámu Milenu Pumrovou, jíž začíná téct do bot v neziskovce, a tak by potřebovala zfalšovat pár dokladů...

Adam přijel navštívit rodinu a rovnou si pro ni připravil pořádné překvapení. Blanka s Evženem se od něj dozví novinu ohledně jeho milostného vztahu. Co jim prozradí? A jakou další pecku se od něj dozví?

Hynek se v poslední době s Dášou hádá, jejich vztah není ideální. Vadí mu, že začala pracovat a nemá tak čas na rodinu. Teď si začne myslet, že má poměr. Jak na to Hynek přišel? A dokáže mu to Dáša rozmluvit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice