Ulice 4637. díl -

Když dva lidé sdílí lásku, je normální, že projevují péči o sebe navzájem. Někdy však tato péče může být vnímána jako nadměrná ochrana. Blanka se momentálně nachází na tenkém ledě kvůli Evženovi, který se snaží pomoci Rosťovi, jenž bojuje s alkoholismem a hrozí mu návrat k pití v důsledku krize. Blanka se obává, aby Evžen nepodcenil rizika spojená s tímto úsilím a nepřevzal si příliš velkou zátěž. Avšak Evžen má jiný pohled na situaci... Jaké jsou pro Blanku největší výzvy v této situaci? A jak se Evžen vypořádá s touto náročnou zkouškou? Blanka z Ulice se zase bojí o Evžena. Nejvíce toho, zda nenese příliš těžké břemeno, když se snaží pomoci abstinujícímu alkoholikovi Rosťovi. Jak Evžen zvládne tuhle těžkou zkoušku?

Soňa z Ulice ve škole vystupuje jako velká profesionálka, kterou nic nerozhází. Prokop ji v poslední době vidí v trochu jiném světle – jako něžnou a zranitelnou ženu, která prochází těžkým životním obdobím. Co k Soně cítí? A jak dopadne jeho návštěva u Soni doma? Soňa vymyslela ideální příležitost, jak by mohla strávit čas o samotě s Prokopem. Ráda by s ním totiž jela na školní lyžařský kurz, kam má jet Eddie. Když popíše svůj plán Ireně, nesetká se hned s úspěchem. Proč? A co na tom přijde Soně divného. Když Soňa políbila Prokopa ve škole, byli z toho oba překvapení. U jedné pusy ale nezůstane. Prokop se vydá za Soňou do garsonky s lahví vína a květinou. Jak se jejich vztah změní? A co by na to řekla Magda?

?Karlu s Márou čeká důležitý den – rozvodové stání. I když si jejich okolí myslí, že by měli zůstat spolu a nerozvádět se, přece jenom se k soudu vydají. V průběhu ale obdrží Mára telefonát, který vše zkomplikuje. Co se stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice