Ulice 4638. díl -

Svatý Valentýn, tenkrát pro všechny zamilované, přináší kouzlo vhodné pro vyjádření citů, a to i v těžkých chvílích, kterými může vztah procházet. Když přichází ten den, Michal připravil pro Žofku dar, který naprosto ohromí její srdce, nechává ji bez dechu. Vítek naopak zvolil jinou cestu, aby oslovil svou Ivu - svými slovy a vyznáním lásky. Říká právě to, co Iva potřebuje v tuto chvíli slyšet, aby se mohla vyrovnat s výzvami, které na ni čekají. Ale to ještě není všechno. Vítek jde ještě dál a dává Ivině životu nový směr. Jeho návrh totiž naprosto překvapí Ivu a zamotá ji do emocí, které si vůbec nepředstavovala. Romantik se skrývají v Michalovi i Vítkovi, ale každý z nich projevuje svou lásku a citovou hloubku svým jedinečným způsobem. A Iva? Ta teď prochází citovou bouří, kterou vůbec nečekala. Žofka a Michal oslaví Valentýna společně – zajdou na rande do kavárny a vymění si dárky. Michal si pro Žofku přichystal překvapení také na její narozeniny, které slaví o den později, jenže Žofka už plány má. S kým? A jak na to Michal zareaguje?

Soňa si nikdy nenechá ujít příležitost, aby vrazila Magdě kudlu do zad. A teď našla další způsob, jak to provést. Přijde k ní domů, aby se jí svěřila, co se děje mezi ní a Prokopem. Ale Magda se jen tak nenechá. Pořádně jí to vrátí. Čím Soně pohrozí?

Po celém světě se slaví 14. února svátek zamilovaných – Den svatého Valentýna. Stejně tomu bude i v Ulici, kde si Lumír připraví pro Kateřinu překvapení. Svědkem toho bude Martina, pro kterou je tento den velmi smutný. Co přizná Kateřině?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice