Ulice 4663. díl -

Člověk se nedokáže přetvařovat věčně. I umně skrývaná nevraživost vůči kolegům v práci se dříve nebo později nějak projeví. Ota si je jistý, že Soňa má na Magdu pifku, takže je jen otázkou času, kdy na ni znovu zaútočí. Překvapivě k tomu dojde již nyní. Důvodem bude opět Magdin postup při řešení dalšího Erikova průšvihu. Soňa tentokrát neudrží nervy na uzdě a do Magdy se pustí nejen v soukromí, ale také před studenty nebo kolegy. Dokonce dojde i na temné výhrůžky. Jak Magda zareaguje? A na čí stranu se v této válce postaví ostatní? Soňa má stále problém s Magdou. Znovu jí řekne naplno, co si myslí. Tentokrát jí bude opět vadit, jak se Magda postaví k Erikově průšvihu. Odnést to mají ale také bratři Dvořákovi. Co se stane? A čím Soňa bude vyhrožovat? Erik má konflikt s dvojčaty Dvořákovými. Do incidentu se přimíchá i Magda, která ho začne řešit. Jak do toho všeho zasáhne Soňa? A proč bitku bude řešit i ředitelka Landová?

Kristýna se od Tomáška dozví nečekanou novinu, kvůli které skončí v slzách. Jak to mezi nimi bude dál? Kristýna je do Tomáška stále zamilovaná. Vše se ovšem změní v okamžiku, kdy se jí přizná, že je ženatý. Co se stane?

áře se vrátí trauma ze znásilnění Marešem. V Coolně před zraky Bruna a Michala ji a Žofku začnou obtěžovat koledníci. Jak se kluci zachovají? A jak to Bára zvládne tentokrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice